Tule meille toimistopäälliköksi!

Tule meille toimistopäälliköksi!

05.02.2021 11:56

Skandinavian ainut (ja paras) polkupyörännastarengastehdas olisi nyt vailla

Toimistopäällikköä

 

Koulutus ja varsinkin kokemus alalta lasketaan silkaksi eduksi. Lisäksi olisi hyvä, jos tyypillisimmät toimisto-ohjelmistot taittuisivat, ja sinulla olisi kokemusta myös laskutus- ja taloushallinnon ohjelmistojen käytöstä.

Tehtäviisi kuuluvat: taloushallinnon tehtävät, toimistorutiinien hoitaminen ja tuotannon sekä markkinoinnin tukitehtävät. Ihan tarkkaan ei tiedetä itsekään, mutta jos edellä mainittuja ominaisuuksia löytyy, pistä hakemusta tulemaan – kyllä sinulle töitä keksitään!

Kuten ehkä edeltä jo rivien välistä luitkin, meillä ei töitä paineta tatti otsassa, vaikka tosissaan painetaankin ja kiirettäkin joskus on! Ollaan vain kaikenkaikkiaan sitä mieltä, että hymyssä suin on mukavampi touhuta tällaista maailman valloitustakin.

Sitä me nimittäin tässä tehdään: nastarenkaitamme myydään Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, ja kiikarissa on kaikenlaista muutakin. Muun muassa tunkea jalkaa myös kesärengasmarkkinaan.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme! Työsuhde-etuihisi kuuluu mm. maailman parhaan nastarenkaat fillariisi.

Hakemukset:

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen pitäisi olla meillä jo nyt, mutta kun siihen et taida keritä, niin laita helmikuun loppuun (28.2.2021) mennessä osoitteeseen:

tai

  • SuomiTyres (Lieksa Tyres Oy) / Timo Väänänen
  • Kerantie 19, 81720 LIEKSA

 

Lisätietoja:

Timo Väänänen, toimitusjohtaja:

  • 0400 675 191
  • timo.vaananen@suomityres.fi

Jani Turunen, tuotepäällikkö:

  • 040 5614 156
  • jani.turunen@suomityres.fi

PS: Sinun ei ole pakko asua Lieksassa, vielä. Mutta kyllä sulle asuntokin löytyy, me jeesataan tarvittaessa!

SuomiTyres on LieksaTyres Oy:n markkinointinimi. Yritys valmistaa polkupyöränrenkaita Lieksassa sijaitsevassa tehtaassaan. Tuotteita myydään kotimaan lisäksi muualle Pohjoismaihin.

Ostoskoriin 0