Teknistä(kin) ylivoimaa!

Teknistä(kin) ylivoimaa!

21.10.2020 12:40

Tehtaallamme täällä Lieksassa, Itä-Suomessa, on pitkä historia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että me olisimme jääneet tuleen makaamaan. Tai lumeen.

Tuotekehitykseen on todella panostettu, ja sen tulokset näkyvät mallistossamme tänään.

Seuraavassa muutamia asioita, jotka tempaisevat meidän renkaamme rökälejohtoon polkupyörien nastarengasvalmistajien välisessä kisassa.

 

Nastat

Nastoista me puhumme mielellämme, kahdesta syystä.

  1. Nastamme ovat oikeaa kovametallia. Eivät tinaa tai läkkipeltiä.
  2. Niitä on paljon.

Ja vaikka nasta on kova, kumi on pehmeää. Ei kuitenkaan liian, vaan juuri sopivasti: näin pito on optimaalinen, eivätkä nastat ei irtoa kuopistaan kovassakaan ”rytkytyksessä”.

Oma vaikutuksensa pitoon on tietysti silläkin, minkä verran nastoja renkaassa on. Ja meidän renkaissa on, jos niin haluat. Esimerkiksi uutuusmallistomme Piikkisika on saanut siitä nimensäkin: täyden kierroksen pyörähtäessään se jättää maahan 396 tai jopa 408 nastanreikää.

 

Myrkytön kumiseos

Kuten edellä tuli mainittua, kumiseoksella on paljon tekemistä senkin kanssa, miten hyvin nastat pysyvät renkaassa. Mutta on siinä seoksessa muitakin juttuja, joita olemme ajatelleet.

non-toxic.pngKuten esimerkiksi se, että renkaiden valmistuksessa käyttämämme kumiseos on täysin myrkytöntä ympäristölle (non-toxic).

Puhtaassa kumiseoksessa haitalliset öljyt on korvattu matala-aromaattisilla öljyillä. Emme haluaisi kehua, mutta pakkohan se on: toimme ensimmäisinä markkinoille ympäristöystävälliset, matala-aromaattiset LA-öljyt polkupyöränrenkaiden kumiseoksiin jo vuonna 2005.

 

Runo fillaristille

Oma merkityksensä renkaan käytettävyyteen on myös sen painolla ja kuviolla. Ja muun muassa sillä, onko renkaan reunakaapeli tanakkaa terästä, käytetäänkö renkaassa kevyttä Skinwall-rakennetta, ja niin edelleen.

Meillä on tarjolla kaikkea tuota. Tietysti. Hähhää. Mutta kerrotaan niistä tarkemmin jossain toisessa yhteydessä.

Huh. Teknisistä ominaisuuksista puhuminen on joskus uuvuttavaa. Laitetaan tähän loppuun sen sijaan runo tuotantopäällikkömme muistivihkosta:

Nyt kun tiedät totuuden,
olet tiellä valkeuden.
Heitä pelko, älä emmi!
Hanki SuomiTyres ja elämää lemmi!

Kiitos!

Tutustu tuotteisiimme!
Ostoskoriin 0