Piikkisika pärjää maastossa

Piikkisika pärjää maastossa

29.08.2020 14:57

Piikkisika W408 -maastorengas on nimensä veroinen. Sen kulutuspintaan upotetut peräti 408 nastaa takaavat huikean pidon, kaikissa olosuhteissa.

Nastojen lukumäärä ei kuitenkaan ole ainut asia, johon olemme suunnittelussa kiinnittäneet huomiota. Sen lisäksi mm. nastojen ulkonemaa on lisätty, jotta pito jäällä paranee. Lisäksi nastojen paikat on tarkkaan suunniteltu niin, että jokaisella hetkellä maksimaalinen määrä nastoja koskee maahan, eikä pito renkaan eri kohdissa vaihtele.

Renkaan kuvio toteutettiin niin, että se toimii hyvin jään lisäksi myös lumessa, sekä vaihtelevien kelien aikaan jopa sulalla maalla. Kuvio on progressiivinen, nopea kuvio. Suorakaiteenmuotoiset nappulat pitävät huolta siitä, että nastat pysyvät tukevasti paikallaan. 

Kokonaan uutta Suomi Tyresille on myös Tubeless-teknologia. Renkaan reuna on rakennettu tubeless-yhteensopivaksi ja kyljet kestävät litkutusnesteet. Rengas on siis tubeless-ready! 

Uutta maastorengasta on tietysti saatavilla sekä teräskaapelilla että kevyenä ja taittuvana aramid-kaapelisena versiona. Piikkisika -maastorenkaasta löytyy vuodelle 2020 koot 29x2,25” ja 29x2,6”.

Tämä kannattaa kokeilla!

Tsekkaa Piikkisian speksit!
Ostoskoriin 0