Ongelmia tuotannossa

Ongelmia tuotannossa

27.11.2020 14:30

Aina ei mene putkeen. Kovalla innolla ja suurella sydämellä kehitimme uusia Suomi Tyres -nastarenkaita. Niistä tuli hienoja, muidenkin kuin meidän mielestämme.

Pääsimme kuitenkin paistamaan renkaita hieman myöhään syksyllä, ja se on nyt harmittavasti vaikuttanut tuotantoaikatauluun.

Suurimmat ongelmat ovat kohdistuneet aramid-kaapelisiin taittuvakylkisiin renkaisiin. Joustavan kaapelin asentaminen renkaan kokoonpanovaiheessa tehtaan vanhoilla koneilla on osoittautunut sarjatuotannossa hankalaksi.

Tästä johtuen Routa SL -renkaat jäivät tuottamatta. Lisäksi myös Piikkisika SL -renkaiden tuotanto on tältä talvelta nyt lopetettu. Näitä renkaita ei siis enää toimiteta lisää.

Olemme tilanteesta todella pahoillamme.

Luonnollisesti olemme tehneet suunnitelmat laitepäivityksistä, joilla homma saadaan jatkossa toimimaan – mutta se on tietysti laiha lohtu renkaitamme jo näille lumille odottaneille.


Edelliseen liittyen tehtaaltamme on päässyt jakeluun pieni määrä laatuviallisia Piikkisika SL -renkaita. Vikaa ei näe suoraan paketista, vaan vika ikävä kyllä näkyy vasta kun rengas nostetaan vanteelle: se asettuu vinoon.

 

Mikäli vastaan tulee viallisia renkaita, ne voi palauttaa myyjäliikkeeseen!

 

Olemme saaneet kuluttajapalautetta myös renkaan reunalangasta ja tubeless-asennuksista, mutta itse renkaissa ei näiltä osin ole selkeitä vikoja, vaan ne asentuvat kyllä tubeless-vanteelle, kun sen vain tekee huolella.

Vielä kerran: olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta.

Uskomme kuitenkin, että tehty kehitystyö kantaa jatkossa hedelmää ja saamme tehtaalta myös upeita taittuvakylkisiä renkaita.

Sen uskallamme jo luvata, että ensi vuonna Piikkisika -mallisto laajenee!

Yst. terv.
Suomi Tyres -tiimi

Ostoskoriin 0