Ketä olemme, osa 3: Tommi Kiiskinen

Ketä olemme, osa 3: Tommi Kiiskinen

10.12.2020 12:36

 
Ajatelimme näyttää täällä verkkosivuillamme vähän naamojammekin, että asiakkaamme tietäisivät minkänäköiset tyypit täällä renkaita paistavat ja maailmalle lähettävät!

 

Kuminhaju sankkenee henkilöstöesittely-sarjassamme, kun siirrymme yhä lähemmäs kohti käytännön tuotantoa. Sen pyöriminen on pitkälti Tommi Kiiskisen, tuotantopäällikkömme, vastuulla.

Tommille tehdaskiinteistömme on tuttu paikka jo ajalta ennen Suomi Tyresin alkupamausta. Hän aloitti uransa vuonna 2007 seinänaapurissamme, Reino- ja Aino-tossuja valmistavan yrityksen leivissä.

Vuonna 2014 mies siirtyi ”tälle puolelle sokkelia” silloisen Suomen Rengastehtaan varastomieheksi ja aloitti vihkiytymisensä renkaiden tuotantoprosessiin. Kuten tiedämme, Suomen Rengastehdas meni konkurssiin vuonna 2019.

– Siinä kohtaa Timo tuli kysymään, että ottaisinko vastuuta tuotannosta. Vastauksen arvaatte: tässä ollaan edelleen!

Mitä teet silloin, kun ET tee maailman parhaita polkupyöränrenkaita?

– Ohjelmaan kuuluu mökkeilyä, metsänhoitoa, luonnossa liikkumista ja valokuvausta. Ja heiluttelen välillä myös metallinpaljastinta!

Pyöräiletkö itse? Minkä verran tulee ajettua?

– Kai se on tunnustettava, että pyöräilen melko satunnaisesti… mutta aina sen verran kumminkin, että kehtaan sanoa olevani pyöränrengastehtaan miehiä!

Ostoskoriin 0