Kaupunkifillarin alle sopiva Routa

Kaupunkifillarin alle sopiva Routa

29.08.2020 13:14

Tiesimme suunnittelua aloittaessamme, että tulevan Routa-sarjan kaupunkirenkaamme (W248 ja W124) on toimittava hyvin monenlaisissa olosuhteissa. Merituulen jäädyttämästä pääkaupungista Äkäslompolon lumisille raiteille.

Tämä oli itse asiassa lähtökohtana koko suunnittelulle. Siksi Routa-renkaan nappuloiden pintaan toteutettiin hienojakoinen lamellikuvio, jonka ansiosta rengas on pitävä myös syksyisellä asfaltilla. 

Nastoja on 248 tai 124 kappaletta. Nasta on Suomi Tyresin pitkään käyttämä luotettava teräsnasta, joka kestää kymmenien tuhansien kilometrien ajon. 

“Kaikki Routa-renkaat valmistetaan heijastinnauhalla”

Routa-renkaan kehityksessä on panostettu pidon lisäksi myös rullaavuusominaisuuksiin. Prototyyppejä on testattu suomalaisen Wheel Energyn laboratoriossa (yritys, jossa testataan useiden johtavien merkkien renkaita), ja ne on todettu nopeiksi.

Vaikka Routa on ensisijaisesti suunnattu kaupunkiajoon, tehdään renkaasta myös erikoisversiot cyclocross- ja gravel-pyöriin. Nämä renkaat on valmistettu taittuviksi kevyellä aramid-kaapelilla, renkaan kylkeä on kevennetty ja kaiken toki kruunaa tubeless-valmius! Näistä renkaista on moneksi!

Tsekkaa Routa TLR:n tuotesivu!

Ostoskoriin 0