Jani Turunen toimitusjohtajaksi, Väänänen jatkaa hallituksessa

Jani Turunen toimitusjohtajaksi, Väänänen jatkaa hallituksessa

22.08.2022 08:41

 
Timo Väänänen luopuu omistuksistaan sekä operatiivisesta roolistaan SuomiTyresin (Lieksa Tyres Oy) toimitusjohtajana. Toimitusjohtajaksi siirtyy tuotepäällikkö ja osakas Jani Turunen. Samalla uusiksi osakkaiksi nousevat toimistopäällikkö Elina Aho ja kunnossapitopäällikkö Santtu Nevalainen.

 

Väänäsen siirtyessä hallituksen puheenjohtajaksi täyttää hänen kenkänsä (tai ainakin työhuoneensa ja -tehtävänsä) toimitusjohtajana tästä eteenpäin Jani Turunen. Turunen toimi aiemmin tehtaamme tuotepäällikkönä ja oli sen toisena osakkaana herättämässä lieksalaista rengasteollisuutta uuteen eloonsa Väänäsen rinnalla.

Väänänen siirtyy hallitusrooliinsa hyvillä mielin.

– Kertakaikkiaan minkäänlaista dramatiikkaa tähän ei liity. Minun oli hyvä aika siirtyä syrjään, kun sain hommat vietyä tasolle, jonne ne pystyin kohdaltani viemään. Tehtaalla hommat jatkuvat tästä eteenpäin, ja uusia avauksia on jo tullutkin, Väänänen toteaa.

Turunen pitää hyvänä, että Väänänen jatkaa hallituksessa.

– On totta kai erittäin hyvä asia, että Timon osaaminen ja kontaktit on yrityksen käytettävissä jatkossakin. Nyt jatketaan vähän uudenlaisella kokoonpanolla eteenpäin, mutta ehdottomasti samalla vankalla ja hyväksi havaitulla linjalla, lausuu puolestaan Turunen.

Pohjoismaiden ainoa polkupyöriin nastarenkaita valmistava SuomiTyres on ollut tämän vuoden alusta lukien myös kesärengastehdas. Omaa mallistoa on kehitetty edelleen, niin nasta- kuin kesärenkaissakin.

– Meillä on meneillään toisen nastoituslinjan käyttöönotto, ja kesärenkaitakin saatiin jo tehdä ihan tosissaan, kun saimme suurehkon tilauksen saksalaiselta polkupyörätehtaalta. Siellä väännetään SuomiTyresiä vanteille ensiasennusrenkaina, Turunen kertaa.

– Jos ei sinun fillarikaupastasi vielä SuomiTyresiä löydy, laita kauppiaasi koville. Hän kyllä tietää, mistä näitä saa hyllyyn tilattua! Turunen huikkaa.
 

Lisätietoja:

Jani Turunen
Toimitusjohtaja
040 561 4156
jani.turunen@suomityres.fi

Ostoskoriin 0